perjantai 6. marraskuuta 2015

Uuniperunoita ja salaattia

(Tajusin että mulla on muutama resepti myös vanhan leivontablogin puolella joten siirrän nekin tänne teksti hieman muokattuna) 

Tein uuniperunoita ruoaksi.
Rosamundapotut folioon ja uuniin noin tunniksi aamupäivästä kun oli hetki aikaa ja soossit (2 kpl) tein myöhemmin.

Ensimmäisenä oli  

paputahna. 
Otin kidneypapuja sulamaan näppituntumalla. Kun olivat sulaneet jonkin verran niin blenderiin pari valkosipulinkynttä, paahdettua paprikamaustetta, suolaa ja seesaminsiemenöljyä. Muuta siihen ei sitten tullutkaan.



Tahna nr 2 oli vielä tätäkin yksinkertaisempi, valmiiksi maustettua tuorejuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja samaiseen blenderiin. Arpaonni osui Apetinan Tapas-makuun, osoittautui hyväksi valinnaksi. Sitten vaan soossit mukeihin ja lusikat pystyyn :)

Raati valitsi paremmaksi tuorejuustotahnan, itse tykkäsin paputahnasta enemmän.

Kaveriksi perunoille tein leipäjuustosalaatin, johon pistin mitä kaapeista löytyi. Salaattia, kurkkua, paprikaa, leipäjuustoa ja saksanpähkinöitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti