keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Kurpitsa-kookoskeitto

Tein vahingossa  tosi hyvää ruokaa tänään! Myskikurpitsa on jo pidemmän aikaa tuijottanut keittiön tasolla olevasta astiasta, johon tuppaa kerääntymään ruoka-aineksia joista en sitten lopulta saa tehdyksi mitään. No nyt! kun ei muutakaan ollut..

Tarvitset:
1 myskikurpitsa
3 porkkanaa
4 perunaa
1tlk kookosmaitoa

1tl suolaa
1/2 tl muskottipähkinää  

Tee näin: 

Halkaise myskikurpitsa neljään osaan ja paahda uunissa 200 asteessa noin 40minuuttia.

Sillä aikaa kuori ja pilko porkkanat ja perunat ja keitä ne.
Jätä desi keitinlientä ja kaada loput pois kun porkkanat ja perunat ovat valmiit.

Jos käytit teräskattilaa niin lisää porkkanoiden ja perunoiden sekaan kuoritut kurpitsanpalat, se desi lientä ja survo sauvasekoittimella soseeksi. Sen jälkeen lisää kookosmaitotölkki,
mausta ja kiehauta uudelleen.

 ---
Maku on tärkein vai mitensenytmeni?

Ruokakriitikko #3 on ollut aina hiukka huono syömään mutta tätä hän lusikoi lautasen tyhjäksi ja otti vielä lisääkin. Pakko tehdä uudestaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti