(Tajusin että mulla on muutama resepti myös vanhan leivontablogin puolella joten siirrän nekin tänne teksti hieman muokattuna)
Tein uuniperunoita ruoaksi.
Rosamundapotut folioon ja uuniin noin tunniksi aamupäivästä kun oli hetki aikaa ja soossit (2 kpl) tein myöhemmin.
Tein uuniperunoita ruoaksi.
Rosamundapotut folioon ja uuniin noin tunniksi aamupäivästä kun oli hetki aikaa ja soossit (2 kpl) tein myöhemmin.
Ensimmäisenä oli
paputahna.
paputahna.
Otin kidneypapuja
sulamaan näppituntumalla. Kun olivat sulaneet jonkin verran niin
blenderiin pari valkosipulinkynttä, paahdettua paprikamaustetta, suolaa
ja seesaminsiemenöljyä. Muuta siihen ei sitten tullutkaan.
Tahna
nr 2 oli vielä tätäkin yksinkertaisempi, valmiiksi maustettua
tuorejuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja samaiseen blenderiin.
Arpaonni osui Apetinan Tapas-makuun, osoittautui hyväksi valinnaksi.
Sitten vaan soossit mukeihin ja lusikat pystyyn :)
Raati valitsi paremmaksi tuorejuustotahnan, itse tykkäsin paputahnasta enemmän. |
Kaveriksi
perunoille tein leipäjuustosalaatin, johon pistin mitä kaapeista
löytyi. Salaattia, kurkkua, paprikaa, leipäjuustoa ja saksanpähkinöitä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti